Varjakan taikaa!

Tervetuloa Varjakan taikaa! -lastenfestivaaleille! 

Sadun- ja seikkailuntäyteinen koko perheen juhla on osa Oulun päivien ohjelmistoa ja järjestetään sunnuntaina 4.9. klo 11-16 Oulunsalossa Warjakka B&B:n (Harjapäänkuja 33, 90470 Varjakka) pihapiirissä. 

Luvassa on monipuolinen ohjelmisto, joka sisältää satuhetkiä ja poniajelua, aarteenmetsästystä ja yllätyksiä, keppihevosia ja kirppispöytiä. Pihapiiristä löydät myös tarinarastiseikkailun, jossa lapsisankarit pääsevät ratkomaan tehtäviä satuhahmojen opastamina, ja oppimaan samalla vähän uutta esimerkiksi suomalaisesta saunaperinteestä, metsänväestä ja erätaidoista.

LC Salottarien emännöimässä kahviossa tarjolla on pannaria, grillimakkaroita, pillimehuja, kahvia ja teetä. Tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Ohjelma

11 Tapahtuma alkaa

11-16 Tarinarastiseikkailu, kirpputoripöydät, aarteenmetsästys ja kahvila auki

12-12.15 Satutuokio 

12-14.30 Poniajelua

12-15 Keppihevoskisa

13-13.15 Satutuokio

13-13.30 Perhejooga: Hissu Hiiren joogamaailma

14-14.15 Satutuokio

15-15.15 Satutuokio

16 Tapahtuma päättyy

Pysäköinti ja saapuminen

Ensisijaisesti suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen tai polkupyörällä. Pyörät voi pysäköidä Warjakka Bed & Breakfastin pihaan Harjapäänkujan puolelle.

 Autolla saapujia jättämään ajoneuvot ensisijaisesti Salonpään koulun pysäköintialueelle, josta teidät opastetaan lyhyelle, satumaiseen tunnelmaan virittävälle kävelymatkalle vehreää polkua pitkin perille Warjakka B&B:n pihapiiriin.

Huomaa, että reitti voi olla hankala esim. lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa - näiden kanssa suosittelemme ajamaan Harjapäänkujan kautta perille saakka.


Varjakan taikaa! -tapahtuman takana: