Pelitila Tarinoiden taverna

Pelitila Tarinoiden taverna on Pikisaareen, Oulun keskustan tuntumaan, perustettava yhteisöllisen luomisen monitoimitila, joka tulee tarjoamaan upeat puitteet tarinapelaamiseen ja pelikulttuuritoimintaan, ja toimii samalla ikimuistoisen elämyksellisenä vuokratilana kokous- ja virkistyskäyttöön. Tavernassa tullaan järjestämään roolipelejä ja vuosikokouksia, sadunkerrontailtoja ja askartelutyöpajoja, ja se varustetaan myös nykyaikaisella etäkokous- ja striimauskalustolla. Tilassa tulee sijaitsemaan myös pieni myyntigalleria paikallistaiteilijoille, jotka haluavat tuoda myyntiin roolipeliteemoihin sopivia taideteoksiaan tai esimerkiksi tarjota pelihahmokuvia tilaustyönä.

Pelitila Tarinoiden taverna rakentuu joukkorahoituksella Mesenaatti.me-sivuston kautta. Joukkorahoituskampanja on käynnissä NYT ja sulkeutuu 31.12.2021.

Tarinoiden tavernan ovet on tarkoitus avata helmi-maaliskuussa 2022. Avajaisista tiedotetaan kampanjan päätyttyä sosiaalisessa mediassa, Saagasin verkkosivuilla sekä kaikille lahjoittajille sähköpostitse.

Lue lisää tavernasta ja osallistu kampanjaan täällä!