PALVELUMME

Saagasi Events suunnittelee, organisoi ja toteuttaa elämyksiä ja ohjelmia mm. yritysjuhliin ja tyhy-päiville, verkostoitumistilaisuuksiin, vuosijuhliin ja muihin illanistujaisiin, konferensseihin ja markkinointitilaisuuksiin. Lähdemme innolla tekemään myös teemallisia hääjuhlia, syntymäpäiviä, polttareita, myyjäisiä... Toisin sanoen melkein kaikkea maan ja taivaan väliltä!

Toteutamme ilomielin myös täyden palvelun tapahtumakokonaisuuksia - pyydä tarjousta!

Saagasi Events ei osallistu tapahtumiin, jotka pyrkivät edistämään yhteiskunnallista eriarvoisuutta ja syrjintää. 


ELÄVÖITTÄJIÄ TAPAHTUMIIN?

Saagasin elävöittäjiä ja Limingan yrittäjät ry:n järjestäjäporukkaa Suur-Limingan markkinoilla 2022.
Saagasin elävöittäjiä ja Limingan yrittäjät ry:n järjestäjäporukkaa Suur-Limingan markkinoilla 2022.

Saagasi Eventsin kautta saat tapahtumaasi joukon eloisia, ammattimaisia ja sanavalmiita näyttelijöitä, jotka tuovat lisäarvoa tilaisuuteesi erilaisiin roolihahmoihin eläytymällä. Olemme viihdyttäneet niin lapsia kuin aikuisiakin tuomalla mm. Suur-Limingan markkinoille tunnettuja paikallisia historian hahmoja, Taikasaari-festivaaleille mystisen maagisia olentoja, ja Varjakan taikaa! -lastenpäivään Metsänneidon, Saunatontun ja muita satumaisia henkilöhahmoja.

Elävöittäjien puvustus on laadukas ja he perehtyvät hahmoonsa etukäteen huolella, jotta pystyvät vuorovaikuttamaan tapahtumakävijöiden kanssa luontevasti. Heillä on myös aina kävijöille ainakin jokin pieni juonikoukku tai tehtävä, joka suunnitellaan yhdessä tapahtumatuottajan kanssa.

Sopisiko teidän tapahtumaanne täydentämään karkean karismaattinen Rosvo-Perttunen, kiertelevä taikakapinekauppias Odelea Adra, tai kenties luonnon kunnioittamisen tärkeydestä muistuttava Metsänneito?


KATSO MYÖS VALMIIT OHJELMAPAKETTIMME