ROOLIPELIELÄMYKSIÄ JOKA MAKUUN

Kiinnostaako roolipelaaminen, mutta omaa porukkaa ei ole vielä löytynyt? Haluaako ikipelinjohtajanne välillä istua pelaajan penkille? Mahtuisiko virkistysiltaanne vähän erilainen ohjelmanumero?

Saagasi Eventsiltä saat pelitilan lisäksi myös kokonaisen peli-iltapaketin pelinjohtajineen ja tarvittaessa myös tarjoiluineen! Tarjoamme ryhmille mahdollisuuden eläytyä monenlaisiin tarinoihin, fantasiaseikkailusta eksistentiaaliseen kauhuun ja farssikomediasta ihmissuhdedraamaan. Pelejä voidaan räätälöidä ryhmänne toiveiden mukaisesti.

Valmiit pelielämykset

  • Tarupöllön taverna: Perinteitä kunnioittava fantasiaseikkailu hyvin kevyillä ja aloittelijaystävällisillä säännöillä. Seikkailu alkaa tietenkin tavernasta... (Kesto n. 2-3 h, sopii 2-5 pelaajalle)
  • Dinosaurusprinsessat: Hauska ja herttainen tarinaseikkailu lapsille ja lapsenmielisille! Pelaajahahmot ovat prinsessoja, jotka ovat sattumoisin myös dinosauruksia, jotka ovat ystäviä keskenään ja ratkovat ongelmia yhdessä. Elämys sisältää myös värityskirjasivuja, joita pelaajat voivat värittää pelin aikana. (Kesto n. 2-3 h, sopii 3-6 pelaajalle)
  • Marsin Agentit: Kosmisen hulvatonta menoa! Pelaajat ovat pieniä vihreitä marsilaisia tärkeällä missiolla Telluksen kamaralla. Kummalliset maakalaiset ja heidän takapajuinen teknologiansa herättävät hämmennystä, mutta onneksi Marsin agenttien parviäly ei koskaan erehdy! (Kesto n. 2-3 h, sopii 3-8 pelaajalle)
  • Ovi ajan tuolla puolen: Kauhistuttavassa seikkailussa pelataan amerikkalaisen uudisraivaajaperheen jäseniä, kun he yrittävät selvitä noitavainojen keskellä. Pelin säännöt ovat aloittelijaystävälliset ja kesto sisältää perehdytyksen ja hahmonluonnin. Seikkailu sisältää vahvoja kauhuelementtejä. (Kesto n. 4 h, Sopii 2-5 pelaajalle)
  • Kymmenen kynttilää: ihmiskunnan viimeisiin pimeisiin päiviin sijoittuva kauhuskenaario, jossa kukaan ei selviä mutta toivo elää. Peli pelataan lähes täysin pimeässä huoneessa, vain kynttilöiden antaessa lohdullista mutta vääjäämättä hiipuvaa valoaan. (Kesto n. 4 h, Sopii 2-5 pelaajalle)
  • Kaer Morhenin Noiturit ja Brokilonin lapsi: Tässä suositusta fantasiasarjasta inspiroituneessa seikkailussa joukko hirviönmetsästäjiä yrittää pelastaa metsänhenkien varastaman lapsen. Seikkailu sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille roolipelaajille. (Kesto n. 4 h, sopii 2-5 pelaajalle)