ROOLIPELIELÄMYKSIÄ JOKA MAKUUN

Kiinnostaako roolipelaaminen, mutta omaa porukkaa ei ole vielä löytynyt? Haluaako ikipelinjohtajanne välillä istua pelaajan penkille? Mahtuisiko virkistysiltaanne vähän erilainen ohjelmanumero?

Saagasi Eventsiltä saat pelitilan lisäksi myös kokonaisen peli-iltapaketin pelinjohtajineen ja tarvittaessa myös tarjoiluineen! Tarjoamme ryhmille mahdollisuuden eläytyä monenlaisiin tarinoihin, fantasiaseikkailusta eksistentiaaliseen kauhuun ja farssikomediasta ihmissuhdedraamaan. Pelejä voidaan räätälöidä ryhmänne toiveiden mukaisesti.

Useimmat roolipeleistämme voidaan järjestää joko asiakkaan osoittamassa tilassa tai lisämaksusta Tarinoiden tavernalla. Tarupöllön taverna -elämys järjestetään yksinomaan tavernalla.

Valmiit pelielämykset

 • Tarupöllön taverna:
  Kuvaus: Perinteitä kunnioittava fantasiaseikkailu hyvin kevyillä ja aloittelijaystävällisillä säännöillä. Sopii maistiaiseksi roolipeliummikoille tai nostalgiafiilistelyyn pitkän linjan pelaajille. Seikkailu alkaa tietenkin tavernasta...
  Kesto: n. 2-3 h
  Pelaajamäärä: 2-5 henkeä
  Kenelle: roolipeliharrastuksesta ja "perusfantasiasta" kiinnostuneelle

 • Kaer Morhenin Noiturit ja Brokilonin lapsi:
  Kuvaus: Tässä suositusta fantasiasarjasta inspiroituneessa seikkailussa joukko hirviönmetsästäjiä yrittää pelastaa metsänhenkien varastaman lapsen.
  Kesto: n. 4 h
  Pelaajamäärä: 2-5 henkeä
  Kenelle: Sekä aloitteleville että kokeneemmille roolipelaajille, fantasiafaneille. 

 • Dinosaurusprinsessat (Dinosaur Princesses):
  Kuvaus: Hauska ja herttainen tarinaseikkailu lapsille ja lapsenmielisille! Pelaajahahmot ovat prinsessoja, jotka ovat sattumoisin myös dinosauruksia, jotka ovat ystäviä keskenään ja ratkovat ongelmia yhdessä. Elämys sisältää myös värityskirjasivuja, joita pelaajat voivat värittää pelin aikana.
  Kesto: n. 2 h
  Pelaajamäärä: 3-6 henkeä
  Kenelle: Lapsiperheille ja aikuisille joita lapsettaa. ;)

 • Marsin Agentit:
  Kuvaus: Kosmisen hulvatonta menoa! Pelaajat ovat pieniä vihreitä marsilaisia tärkeällä missiolla Telluksen kamaralla. Kummalliset maakalaiset ja heidän takapajuinen teknologiansa herättävät hämmennystä, mutta onneksi Marsin agenttien parviäly ei koskaan erehdy!
  Kesto: n. 2-3 h
  Pelaajamäärä: 4-8 henkeä
  Kenelle: Farssikomedian ystäville, isommille pelaajaporukoille

 • Ovi ajan tuolla puolen (Cthulhu Dark):
  Kuvaus: Seikkailussa pelataan amerikkalaisen uudisraivaajaperheen jäseniä, jotka yrittävät selvitä Arkhamin noitavainojen keskellä. Pelin säännöt ovat aloittelijaystävälliset, mutta pelaajilla on paljon valtaa päättää, miten ryhtyvät selvittämään mysteeriä. Seikkailu sisältää vahvoja kauhuelementtejä.
  Kesto: n. 4 h
  Pelaajamäärä: 2-5 henkeä
  Kenelle: Aikuisille psykologisen kauhun ja historiallisen fiktion ystäville
  Sisältövaroitukset: graafinen väkivalta, kuolema, epätasa-arvo ja syrjintä, yliluonnolliset tapahtumat

 • Kymmenen kynttilää (Ten Candles):
  Kuvaus: Ihmiskunnan viimeisiin pimeisiin päiviin sijoittuva kauhuskenaario, jossa kukaan ei selviä mutta toivo elää. Peli pelataan lähes täysin pimeässä huoneessa, vain kynttilöiden antaessa lohdullista mutta vääjäämättä hiipuvaa valoaan.
  Kesto: n. 4 h
  Pelaajamäärä: 2-5 pelaajaa
  Kenelle: Aikuisille selviytymis- ja actionkauhun faneille
  Sisältövaroitukset: graafinen väkivalta, kuolema, maailmanloppu, ihmisyyden pimeät puolet

Pelielämykset alkaen 80 e/ryhmä (sis. alv 10%)