Saagasin tarina

ENSIMMÄINEN LUKU


Saagasi Events perustettiin kesällä 2019 yhden hengen yrityksenä vastaamaan huutavaan tarpeeseen - Suomesta ei löytynyt tapahtuma- ja ohjelmapalveluita tuottavaa yritystä, joka keskittyisi luomaan asiakkailleen vahvan tarinallisia elämyksiä. Varsinkin pelialan suurkaupungiksi itseään tituleeraavassa Oulussa Saagasi tarjoaa tilaisuuden erottautua kilpailijoista ja tehdä vaikutus yhteistyökumppaneihin taidokkailla teemaillallisilla tai hulvattoman pelillistetyillä workshop-tuokioilla.

Saagasin toinen painopiste liittyy yhteiskunnalliseen ja ympäristölliseen oikeudenmukaisuuteen. Olemme sitoutuneet etsimään keinoja pienentää maapalloon ja sillä kanssaeläjiimme kohdistamaamme rasitetta. Tämä tehdään mm. suosimalla kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja tekemällä yhteistyötä vastuullisten yritysten kanssa.

Saagasi Events haluaa erikoistua myös erityyppisten esteettömien ja inklusiivisten tapahtumien ja ohjelmien järjestämiseen, ja esteettömyyden edistämiseen yhteiskunnassa. Kysy lisää - keksitään ratkaisut yhdessä!


Saagasin perustaja Tanja Kuusniemi on kielen ja kulttuurin ammattilainen, pitkän linjan roolipelaaja ja idearikas ongelmanratkoja. Tanjan työhistoriaan mahtuu niin tapahtumajärjestämistä ja projektikoordinointia kuin markkinointia ja pelitekstien kirjoittamistakin. Kaikki tämä kokemus on valmistanut koitoksista suurimpaan; omaleimaisen ja omannäköisen, suurella sydämellä ja innolla luodun yrityksen perustamiseen.

Myös näistä löydät minut: Noppatuuri, CRYO rySuomen roolipeliseura ry, Heroes of Venturia (Riimu Games)

Parasta juuri tällä hetkellä: Critical Role, Aino Kaurajäätelö Puolukkahyve, oma D&D 5e -pelikampanja