SAAGASIN TARINANIKKARI


Saagasi Events
in perustaja Tanja Kuusniemi on kielen ja kulttuurin ammattilainen, pitkän linjan roolipelaaja ja idearikas ongelmanratkoja. Tanjan työhistoriaan mahtuu niin monipuolista asiakaspalvelua, tapahtumajärjestämistä ja projektikoordinointia kuin markkinointia ja pelitekstien kirjoittamistakin. Kaikki tämä kokemus on valmistanut koitoksista suurimpaan; omaleimaisen ja omannäköisen, suurella sydämellä ja innolla luodun yrityksen perustamiseen.

Myös näistä löydät minut: Noppatuuri, Huutomerkki ry, Kulttuurikiihdyttämö ryCRYO ry

Saagasi Events viihdyttää, liikuttaa ja ilahduttaa tarinallisilla ja teemallisilla ohjelmapalveluillaan. Elämyksemme ammentavat voimaa yhteisestä historiastamme ja mielikuvituksestamme, saduista ja fantasiasta, ja vähän nykyhetkestäkin - toisin sanoen niistä tarinoista, joita ihmiskunta on aina kertonut toisilleen. Kestävyys ja paikallisuus ovat meille tärkeitä arvoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Saagasi Events myös emännöi Oulun Pikisaaressa tunnelmallista vuokratila Tarinoiden tavernaa, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön pienten ryhmien kokous-, juhla- tai harrastetilaksi. Keskiaikatyylisesti sisustettu ja monipuolisella kokous- ja esityskalustolla varustettu tila soveltuu myös erityisen hyvin pelitilaksi esimerkiksi pöytäroolipeli- ja lautapeli-iltoihin.