Saagasin tarina

ENSIMMÄINEN LUKU


UNIIKKI MUTTA LAADUKAS: Saagasi Events perustettiin kesällä 2019 vastauksena tarpeeseen: Enemmän elämyksiä ja mieleenpainuvampia tarinoita tapahtumiin ja ohjelmiin! Ensimmäiseksi ohjenuoraksi otettiin heti se, että Saagasin toteuttamat ohjelmien tulisi olla persoonallisia ja viihdyttäviä, laadusta ja huolellisesta suunnittelusta tinkimättä.

YHTEISEN MAAPALLOMME PUOLESTASaagasin toinen painopiste liittyy yhteiskunnalliseen ja ympäristölliseen oikeudenmukaisuuteen. Olemme sitoutuneet etsimään keinoja pienentää maapalloon ja sillä kanssaeläjiimme kohdistamaamme rasitetta. Tämä tehdään mm. suosimalla kestäviä, uudelleenkäytettäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja tekemällä yhteistyötä vastuullisten yritysten kanssa.

SINUN TARINASI, SINUN TAVALLASISaagasi Events haluaa erikoistua myös erityyppisten esteettömien ja inklusiivisten tapahtumien ja ohjelmien järjestämiseen, ja esteettömyyden edistämiseen yhteiskunnassa. Kysy lisää - keksitään ratkaisut yhdessä!


Saagasin perustaja Tanja Kuusniemi on kielen ja kulttuurin ammattilainen, pitkän linjan roolipelaaja ja idearikas ongelmanratkoja. Tanjan työhistoriaan mahtuu niin monipuolista asiakaspalvelua, tapahtumajärjestämistä ja projektikoordinointia kuin markkinointia ja pelitekstien kirjoittamistakin. Kaikki tämä kokemus on valmistanut koitoksista suurimpaan; omaleimaisen ja omannäköisen, suurella sydämellä ja innolla luodun yrityksen perustamiseen.

Myös näistä löydät minut: Noppatuuri, Huutomerkki ryCRYO ry

Parasta juuri tällä hetkellä: Critical Role, Kahvila Tuokion seitanbagel, oma D&D 5e -pelikampanja