TUNNELMAA PIILOPAIKASSA


Pikkujoulut Piilopaikassa

Erämaja Piilopaikka toivottaa pikkujouluporukkasi tervetulleiksi nauttimaan lempeistä löylyistä, lämmittävästä takkatulesta ja vanhan kansan joulutaioista...

Näin koronan vuonna on turvallisempaa järjestää pikkujoulut pienellä porukalla ja kauempana keskustan ihmisvilinästä. Piilopaikka Muhoksella - lyhyen ajomatkan päässä Oulusta, mutta kuitenkin luonnon helmassa - on moiseen loistava paikka!

Hinta sisältää valmiiksi lämmitetyn saunan vihtoineen ja tykötarpeineen, rustiikkiseen tunnelmaan sopivat astiat ja ruokailuvälineet, lämmintä juotavaa Piilopaikan suuren tulisijan äärellä, sekä ohjattuja jouluisia ennetaikoja tulevalle vuodelle. Erämajan emäntä huolehtii tulen kohentamisesta ja loppusiivouksesta.

Voitte tuoda mukananne omia syötäviä ja juotavia. Suosittelemme valmistamaan ruoat valmiiksi tarjoiluastioihinsa, mutta niitä on mahdollista lämmittää puuhellalla tai paistaa tulisijan yllä.

Elämys sopii miljöönsä ja tunnelmansa puolesta mainiosti myös esimerkiksi fantasia- ja viikinkiaiheisiin teemapikkujouluihin - mainitkaa varauksen yhteydessä, mikäli haluatte painottaa tätä puolta! Emäntä voi mm. pyynnöstä katsella riimuista enteitä tulevan vuoden varalle.

Lisätietoa Erämaja Piilopaikasta löydät täältä.

Talo tarjoaa vettä, nokipannukahvia, teetä ja alkoholitonta glögiä, sekä vihdat/vastat ja saunomiseen tarvittavat hygieniatarvikkeet. Omat pyyhkeet, juomat ja ruoat mukaan.

Talvi-illat voivat olla hieman viileitä. Pukeudu lämpimästi!

Piilopaikassa on kaksi sisävessaa.

Esteettömyys: Piilopaikka-erämaja on enimmäkseen kynnyksetön, mutta wc-tiloihin päästäkseen on ylitettävä kaksi askelmaa.