Oulun Taiteiden yö

Perhejoogaa Tarinoiden tavernalla

18.8.2022 klo 18.00-18.30

Tarinoiden taverna (Kulttuurikiihdyttämö TILAn kellarikerros, Pikisaarentie 15)


Hissu Hiiri saattelee sinut ja lapsesi satumaiseen perhejoogahetkeen taianomaista tunnelmaa huokuvassa Tarinoiden tavernassa. Tehdään yhdessä lempeitä ja helppoja, lapsille suunnattuja joogaliikkeitä. Rentoudutaan, unohtamatta leikkimielisyyttä ja iloa. Yhdessä.

Ohjelman arvioitu kesto on n. 30 minuuttia. Mukaan mahtuu rajallinen määrä perheitä, joten tulettehan ajoissa varmistaaksenne paikkanne. Osallistumismaksu 15€/perhe.


Rentoutumishetki Tarinoiden tavernalla

18.8.2022 klo 19.00-19.30

Tarinoiden taverna (Kulttuurikiihdyttämö TILAn kellarikerros, Pikisaarentie 15)


Tule viettämään kiireetön rentoutumisen hetki tunnelmalliseen Tarinoiden tavernaan. Pysähdymme aistimaan omaa ainutlaatuista kehoa ja mieltä. Annamme aikaa ja huomiota meille niin tärkeälle hengitykselle. Tässä hetkessä, ihan hissukseen.

Ohjelman arvioitu kesto on n. 30 minuuttia. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten tulethan ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Osallistumismaksu 10€/hlö.


K-18! Eroottisia myyttejä, lemmekkäitä loruja - aikuisten sadunlukupiiri Tarinoiden tavernalla

18.8.2022 klo 21.00-00.00

Tarinoiden taverna (Kulttuurikiihdyttämö TILAn kellarikerros, Pikisaarentie 15)


Halki ihmiskunnan historian seksuaalisuus on kiinnostanut ja puhuttanut, eikä ole yllätys, että aiheen ympärillä käytyä keskustelua, haaveita ja joskus pelkojakin on merkitty muistiin runoihin ja legendoihin merkittäviä määriä.

Tarinoiden tavernan sadunlukupiirissä luettavia tarinoita lähestytään ilon ja positiivisuuden kautta. Kirjat kiertävät kehässä, ja voit itse valita osallistutko lukijana vai vain kuuntelijana.

Luettavana ovat ainakin nämä kertomus- ja runokokoelmat eri puolilta maailmaa:

  • Afanasjev, A. et al. (2012). Venäjän kansan salattuja satuja: Aleksandr Afanasjevin kokoelmasta. Savukeidas.

  • Lampinen, P. et al. (2015). Tupa ryskyi, parret paukkui: Suomen kansan rivot runot. WSOY.

  • Shahrukh Husain et al. (2004). Eroottisia myyttejä ja legendoja. Karisto.

K-18, vapaa pääsy. Voit viipyä yhden tai useammankin sadun ajan. Seuraan voi liittyä myös myöhemmin tilaisuuden aikana niin kauan kuin tilaa riittää. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joista löytyy lisätietoa esim. täällä.