Kiinnostaako roolipelien striimaaminen yleisön edessä?

Nopat näytölle! -ryhmässä pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan sinua kiinnostavia pelistriimisisältöjä osana samanhenkistä porukkaa. Kevään aikana:

  • otat haltuun striimaamisen ja etäroolipelaamisen perustyökalut: mikit ja kamerat, OBS Studio, Discord, virtuaalipelipöydät, audiokirjastot...
  • tutustut eri striimialustoihin ja tuotat niihin sisältöä itse vastuuhenkilöiden avustuksella
  • osallistut striimien brändin ja visuaalisen ilmeen luomiseen ja mainostamiseen
  • saat kokemusta digitaalisesta esiintymisestä eri puolilla pelipöytää 

Porukkaan valituilla nuorilla on paljon päätäntävaltaa siihen, millaisia pelejä ja millä alustoilla porukkanne striimaa. Luovuudelle ja kokeiluille on tilaa ja aikaa!

Ryhmä on avoin 15-29 -vuotiaille nuorille ja se järjestetään Oulussa, pääosin Pikisaaressa Tarinoiden tavernalla. Kokoontumisia on noin yhtenä iltana viikossa. Mukaan mahtuu 10 henkeä, ja paikat täytetään nopeusjärjestyksessä. 

Nopat näytölle! on Peliliike-hankkeen Skillimylly-projekti.

Kysyttävää? Lähetä sähköposti osoitteeseen tanja@saagasi.fi tai WhatsApp-viesti numeroon 0400 894 873. Vastuuhenkilömme Tanja, Tuomas ja Aleksi vastaavat mahdollisimman nopeasti!


Ilmoittaudu Nopat näytölle! -porukkaan!

Allaolevia tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja vastauksesi näkyvät vain Nopat näytölle! -vastuuhenkilöille. Tietoja käytetään kurssin suunnitteluun ja yhteydenottoihin, ja ne poistetaan projektin loppumisen jälkeen.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu kunnes osallistujamäärä täyttyy.