MAAGINEN MINÄ - voimauttava elämysvalokuvaus

"Maaginen minä -päivä oli kutkuttavan mieleenpainuva! Puvustajan runsaasta vaatekokoelmasta on mistä valita ja hän osaa ohjata valokuvattavaa pienimpiä yksityiskohtia myöten, joita valokuvaajan oli helppo ikuistaa. Taitava maskeeraaja ja ja kampaaja loihti rooliin sopivan kampauksen ja meikin. Hyppää mukaan unelmiesi seikkailuun!"


Maaginen minä -elämysvalokuvaus on omaleimainen ja taatusti ilahduttava lahjaidea esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle tai muun tärkeän elämän merkkipaalun saavuttaneelle läheiselle, mutta se on myös mainio tapa hemmotella itseään ja irtaantua hetkeksi arjesta! 

Sulje silmäsi ja haaveile hetki. Olet kyvykäs, kaunis ja täynnä sisäistä voimaa. Kumpuaako voimasi pohjoisesta luonnosta? Sukupolvien ketjusta? Soturin sydämestä? 

Anna meidän auttaa sinua löytämään maaginen minäsi!

Maaginen minä -palvelun hahmonluontiohjaajana toimii ihana ja inspiroiva Sirpa Niinimäki.


Elämysvalokuvaus

Hinta alkaen 260 € sis. (alv 24%)

  • Peruspaketin hinta sisältää: noin tunnin kestävän suunnittelutapaamisen, jossa sinulle valitaan haaveidesi mukainen asukokonaisuus; sinulle räätälöidyn tarinan, joka virittää sinut oikealle taajuudelle; noin tunnin kestävän ohjatun valokuvaussession, jonka aikana autamme sinua eläytymään hahmoosi ja saamaan parhaita mahdollisia kuvia; 8 digitaalista valokuvaa ja ikioma tarinasi kauniisti paperille painettuna.
  • Lisämaksusta: ehostus (meikki/kampaus), lisäkuvat 15 €/kpl, efektikuvamanipulaatio
  • Valokuvaukset toteutetaan vuodenajan ja sääolojen mukaan luonnossa tai sisästudiossa. Ulos sovittuihin kuvauksiin on säävaraus, eli kuvaukset siirretään tarvittaessa sisätiloihin.
  • Palvelu on helposti toteutettavissa esteettömänä!

Kuvat: Kaj Wallin ja Kaisa Vainio


Kuvat: Joska Hieta, Sirpa Niinimäki ja Kaj Wallin

Maagisen minän mahdollistajan eli hahmonluontiohjaajan esittely

"Olen harrastusteni ja harrastelijavalokuvaajien mallina toimimisen myötä saanut toteuttaa useita lapsuuden - ja aikuisuudenkin - pukeutumisunelmia. Kesällä 2020 ottaessani itsestäni jälleen kerran kuvia erään lapsuudenaikaisen kiiltokuvan innoittamassa asussa ymmärsin, että haluaisin mahdollistaa tätä pukeutumis- ja eläytymisunelmien toteutusta myös muille ihmisille."

Sirpalla on kokemusta puvustuksesta, eli proppauksesta, sekä hahmonluonnista puvustuksen avulla niin "normielämän" vintagepukeutumisen kuin omien harrastusten puolesta; liveroolipelaaminen sekä historiallisen tanssin esitykset Louhen korpit -ryhmän kanssa ovat tarjonneet mahdollisuuksia loihtia esiin lukemattomia eri hahmoja ja tunnelmia. Sirpa harrastaa myös eri hahmoiksi pukeutumista ihan muuten vaan oman innostuksen ja inspiraation mukaan - näistä sessioista jää muistoksi joskus kuviakin, joko toisen kuvaajan tai Sirpan itsensä kuvaamana.

Sirpalla on silmää sekä kokemusta kuvaan (ja hahmoon) ohjaamisesta usean eri kuvaajan kanssa työskentelemisen johdosta sekä omien Instagram-sivujen omakuvauksena. Tässä yhteydessä hiottu visuaalinen hahmottamiskyky auttaa löytämään jokaiselle henkilölle ominaisen ja luontevan tavan olla kuvassa siten, että myös hahmo tuntuu omalta.

Julkisia esiintymisiä: