KESÄKIIREITÄ

29.08.2023

Nyt kun tapahtumia on päästy järjestämään jo useampana vuonna, oli jo etukäteen tiedossa, että elo-syyskuu tulisi jälleen olemaan yksi Saagasi Eventsin vuodenkierron kiireisimpiä ajanjaksoja. Loppukesän tapahtumiin mahtui niin elävöittäjähahmoina viihdyttämistä Limingassa historiallisilla markkinoilla ja Oulussa taianomaisilla festareilla kuin Taiteiden yön fantasialeirijärjestelyjä, polttareita Tarinoiden tavernalla ja lomilta palaavien yritysten ja yhteisöjen kokous- ja virkistysiltojakin.

Tätä kirjoittaessa edessä on vielä tehoviikonloppu 1.-3.9., johon mahtuu muun muassa Oulu kylässä-festivaali Kuusisaaressa ja Oulun ylioppilasteatterin luovan kirjoittamisen työpaja Tarinoiden tavernalla. Kauden kruunaa sunnuntaina Warjakan taikaa! -lastenfestari, jonka Saagasi Events järjestää yhdessä Warjakka Bed&Breakfastin kanssa jo toista kertaa Oulunsalon Varjakassa. 

Kaiken tämän hulinan keskeltä tulee olemaan mukavaa laskeutua hieman rauhallisemmille kierroksille ensi viikolla, mutta ei huolta; syksylle on kyllä suunnitteilla kaikenlaista uutta ja jo toimivaksi havaittua, muunmuassa nämä tärpit:

  • Saagasi Events järjestää yhteistyössä Vuolle-opiston kanssa kaksipäiväisen roolipelikurssin 13-19 -vuotiaille 7.-14.10. Ilmoittautuminen on auki 28.9. saakka!
  • Lokakuun alussa on Tavernalla luvassa myös mm. levynjulkkarikeikka, josta lisää pian!
  • Heinäkuussa kokeillut avoimen pöydän peli-illat palaavat. Ajatus on järjestää pelejä noin joka toinen keskiviikko, vaihtuvilla pelinjohtajilla ja peligenreillä.
  • Pilotoimme Tavernalla lapsille suunnattua, satumaista elämysohjelmaa, joka olisi omiaan vaikka lastenjuhlien sisällöksi.
  • Suunnittelemme Warjakan taikaa! -tapahtuman vastapariksi jouluisen maagista koko perheen tapahtumaa

... ja pianhan onkin jo kekri ja pikkujoulukausi!