JOHKU-VERKKOKAUPPA RAKENTUU

10.03.2023

Jos sinussa on varsinaisen salapoliisin ainesta ja olet seurannut Saagasin verkkosivua silmä kovana, olet ehkä jo huomannutkin, että Saagasi Eventsin varauskalenteri on siirtymässä uudelle alustalle. Uusi verkkokauppa tulee sijaitsemaan Johku-myyntialustalla, ja sen myötä Saagasi Eventsin taianomaisiin elämyspalveluihin on mahdollista tutustua ja niitä varata entistä helpommin.

Mikä sitten muuttuu? No, ensinnäkin uusi alusta tekee helpoksi lisätä elämyksiin lisäpalveluita - esimerkiksi Tarinoiden tavernan tilavarauksen yhteydessä on jatkossa mahdollista parilla klikkauksella tilata varauksen yhteyteen myös niin tarjoilut, rooliasut kuin vaikka etäkokouslaitteistokin, ilman ylimääräisiä sähköpostiviestejä puolin ja toisin. 

Toisena pitkään kaivattuna uudistuksena olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja kääntänyt tuotekortteja ja muita markkinointitekstejä myös englannin kielelle. Näen matkailun tuomat mahdollisuudet vahvasti osana Saagasi Eventsin tulevaisuutta, joten viestimisen kv-yleisön ymmärtämällä kielellä täytyy ottaa suurempi rooli jatkoa ajatellen. Tätä kehityssuuntaa ajatellen olen ryhtynyt laittamaan "jalkaa oven väliin" myös mm. AirBnB Experiences -sivustolla sekä VisitFinlandin DataHub-tietokannassa.

Olen innoissani ja ylpeä kehityssuunnasta, vaikka (tai ehkä erityisesti koska) se onkin vaatinut paljon työtunteja. Tämän postauksen alalaidasta pääset jo kurkkaamaan pienen "sneak peekin" uudesta kaupasta, mutta vanha varaaheti.fi-varauskalenteri säilyy käytössä, kunnes voin olla vuorenvarma siitä, että kaikki toimii kuten täytyykin.

Upeaa viikonloppua ja kevään jatkoa kaikille,

Saagasi-Tanja