SAAPUMINEN

Löydät Tarinoiden tavernan Pikisaaresta, Kulttuurikiihdyttämö TILAn kellarikerroksesta (Pikisaarentie 15, 90100 Oulu). 

  • Saapuminen kävellen/pyörällä: Pikisaareen pääsee kolmen eri sillan kautta keskustasta, Kuusisaaresta ja Hietasaaresta. Talon edessä on pyörille runsaasti tilaa.
  • Saapuminen julkisilla: Lähin linja-autopysäkki on Raatti E/P, jonka jälkeen kävelyä on Kuusisaaren ja Pikisaaren läpi noin 950 metriä.
  • Saapuminen autolla: Pysäköintitilaa löytyy jonkin verran rakennuksen takapihalta, jonne löytää kääntymällä talon edessä sijaitsevasta liikenneympyrästä oikealle kevyeen liikenteen väylälle ja heti sen jälkeen vasemmalle. Lisäksi Pikisaarentien varressa on pysäköintitilaa - huomioi opasteet, sallittu pysäköintipuoli vaihtelee parittomien ja parillisten päivien välillä. 

Kulttuurikiihdyttämön pääovi on auki arkisin klo 8-18, joten tapahtumaan tai roolipelielämykseen ennen klo 18 saapuvat voivat käyttää rakennuksen pääovea ja laskeutua joko portaita tai hissiä käyttäen kellarikerrokseen. Tarinoiden taverna on kellariin tultaessa ensimmäinen huone vasemmalla. 

Omatoimivuokraajille ja klo 18 jälkeen elämykseen saapuville suosittelemme käyttämään takapihan sisäänkäyntiä. Ovesta löytyy ovikello sekä avainlokero, josta omatoimivuokraajat saavat vuokra-ajaksi avaimen erillisellä sähköpostiviestillä lähetetyllä numerokoodilla. Takapihan sisäänkäyntiä käyttäessä tavernatila on välioven jälkeen ensimmäinen ovi oikealla.